GYIK

Ha kérdéseid vannak az SVT-vel, az eljárással, a tanácsadással kapcsolatban, olvasgass, hátha megtalálod itt rá a választ!
További kérdéseiddel kérünk, fordulj közvetlenül a tanárokhoz!
 

1. Szükség van-e orvossal történő konzultációra SVT tanácsadás-tisztítás előtt?

Amennyiben az orvos nem ismeri e módszert, akkor semmi értelme. Az orvos a test problémáival foglalkozik fizikai szinten. A Spirituális Választerápia viszont a lélekkel foglalkozik metafizikai szinten. Bármi is legyen az egyén problémája, fontos megtalálni az eredendő okot és azt megszüntetni. Ugyanakkor e módszer nem helyettesíti az orvoslást, mindenki saját felelősségére dönti el, hogy kihez fordul, ha bármiféle egészségügyi kihívással bajlódik. Az SVT egy lélektani módszer, mely helyreállíthatja az emberi test öngyógyító képességét, ami a gyógyulást lehetővé teszi.

2. Tisztítás után "feldobottnak" éreztem magam kb. 1 hétig. Utána ez elcsendesedett. Ez mindenkivel így történik?

Tisztítás után sokan úgy érzik, mintha mázsás súlytól szabadultak volna meg. Fizikailag is könnyűnek érzik magukat, szinte "lebegnek". Lelki  nyugalmuk helyreáll, magabiztosabbak és  vidámabbak lesznek, mivel rájönnek, hogy "van remény". Néhány nap múlva, amikor már megszoktuk ezt az érzést, ez természetes állapotunkká válik.További tisztítások szintén okozhatják ezt a feldobott állapotot, majd ez is állandósul.

3. Az inga használata okozhat-e valamilyen problémát a használónál?

Igen, az inga használata már okozott problémát olyan személyeknél, akik megfelelő tudás híján próbálkoztak vele. A Spirituális Választerápia tanfolyamokon megtanuljuk az ingát biztonsággal és biztonságosan használni és így a megfelelő tudás birtokában már nem okozhat semmi problémát.

4. Elképzelhető-e "rosszabbodás" SVT kezelés után?

SVT kezelés után még soha senki nem számolt be rosszabbodásról, átmeneti tünetek azonban (szédülés, hányinger), a felszabaduló negatív energiák – méreganyagok – véráramba kerülése miatt nagyon ritkán elfordulhatnak. Ilyenkor több folyadékot – vizet – érdemes inni, hogy felgyorsítsuk a méreganyagok kitisztulását a szervezetből.

5. Kiváltható-e az orvoslás SVT-vel?

NEM!! Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, nem diagnosztizál és nem helyettesíti az orvoslást. Az embert a lélek szintjén gyógyítja.

6. Kiknek nem ajánlott az SVT tanfolyam elvégzése? (tisztítástól függetlenül)

SVT tanfolyamot bárki, bármilyen korban elvégezhet, amennyiben jószándékkal szeretne segíteni magán, esetleg másokon. Természetesen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy másokon kellene dolgoznia. Az is elegendő, ha csak saját magán segít valaki, már ettől is jobb lesz a világ.

7. Szexuális és párkapcsolati  problémákon is lehet segíteni SVT tisztítással?

Igen, ahogy a blokkokat megszüntetjük, úgy egyre képesebbé válunk az örömteli életre ezen a területen is. Sőt a tapasztalatok szerint az SVT tisztítással sokszor megoldódnak a régi konfliktus helyzetek partnereinkkel, és a békésebb, harmonikusabb párkapcsolat már önmagában is meghozhatja a kívánt eredményt.

8. Mit jelent az AKASHA FELJEGYZÉSEK? Honnan tudhatok meg többet erről?

Az AKASHA krónika tartalmazza a lélek összes megtapasztalását minden időben. Rudolf Steiner könyvében is olvashatunk az Akasha feljegyzésekről.

9. Nincs annyi pénzem, amennyibe az SVT tisztítás kerül, de úgy érzem szükségem lenne rá. Mit tegyek?

Javasoljuk, hogy vizsgáld felül a kiadásaidat. Állíts föl egy fontossági sorrendet, melyben az SVT tisztítás is szerepel. Attól függően, hogy mennyire fontos számodra, ha ez a téma a sorban elöl áll, akkor előbb-utóbb meglesz rá a pénzed is. SVT tisztítást lehet alkalmazni az anyagi bőséget akadályozó energiák tisztítására is, tehát a befektetésed is megtérülhet.

10. Használnak-e az SVT módszerében bármiféle hipnózist?

Nem, hipnózist csak képzett szakember végezhet. A hipnózis nem tartozik az SVT eszköztárához.

11. Hogyan történik egy tisztítás?

Ülünk egymással szemben és létrehozunk egy “találkozót” Felső Énünkkel. Egy inga és egy táblázatrendszer segítségével beazonosítjuk azokat a negatív energiákat, blokkokat, programokat, melyek az adott problémát okozzák, majd pedig Felső Én ezeket kitisztítja az Akasha feljegyzésekből és a tudatalattiból valamint pozitív energiákat tölt be helyettük.

12. Lehet-e szándékosan ártani SVT-vel?

Nem. Ártó szándékkal nem lehet használni az SVT-t. Felső Énünk nem hajtja végre a rosszindulatú kérést.

13. Mit hozzak magammal egy SVT tisztításra?

A tisztítás előtt érdemes végiggondolni az életed problémás területeit, nyitott kérdéseit és ezeket esetleg leírni ill. fontossági sorrendbe gyűjteni. 
Ha vannak stresszes napjaid, vitáid, konfliktusaid a munkahelyeden, vagy a családban, problémáid a gyereknevelésben, vagy éppen munkát keresel, ha zavar mások durva beszéde, ha magányos vagy, ha nem találsz megértésre, ha rémálmaid vannak, vagy nem tudsz aludni, kínoz az allergia, tanulási nehézségeid vannak, vagy kedvenc háziállatod betegségben szenved… az SVT-vel ezekre megoldást találhatsz.

14. Lehet-e az SVT-t jóslásra használni?

Nem. Az SVT-t a nemkívánatos energiák kitisztítására használjuk, jóslásra nem alkalmas.

15. Mi a Felső Én?

Spirituális létezők csoportja, kapcsolatunk a Forrással, a tudatfelettes/tudatfeletti. Tőle kapjuk a tisztítás során felmerülő kérdéseinkre a választ és magát a tisztítást is.

 

Forrás: www.sugarzoszeretet.hu - Köszönjük Reiniger Ilonának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a fenti anyagot.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika