Háttér

Itt olvashatsz az SRA-ról (Spiritual Response Association), az amerikai szervezetről, mely az SVT gyakorlókat, tanárokat, tanácsadókat fogja össze világszerte.
 

 


Az SVT a kezdetek óta a Szellem terméke, mely hittel teli, másokat szolgálni hajlandó  embereken keresztül működik.

Mindig a Szellem volt és lesz az SRA és az SVT/SpÚ nagyszerű vezetője.

 

Az évek során az SVT a nyolc szóból több, mint 32 táblázattá fejlődött. A Szellem a tagokon keresztül megteremtett egy még nagyszerűbb gyógyító terápiát. Amíg csak élt, számtalan tanuló hívta, vagy írt Robert Detzlernek - a módszer fejlesztőjének és létrehozójának -, hogy korrigálja, vagy visszaigazolja az általuk kapott információkat. Ezzel az együttműködéssel folyamatosan fejlődött az SVT rendszere.

 

Azóta, hogy az SRA 18 éve, 1991-ben szervezetté alakult, az Igazgatótanácsnak sok különböző igazgatója volt, akik üzleti tapasztalatukkal és személyes tehetségükkel rendszert és szabályokat alkottak a szervezetnek. Szellembe vetett hitük és ez a különleges gyógyítási módszer arra sarkallta őket, hogy sok óra önkéntes munkát áldozzanak az SRA fejlesztésének.

 

Az évek során, ahogy az SVT elterjedt, az SRA is nemzetközi szervezetté vált. Az évek múltával az amerikaiak mellett német (néhai Marianne Blaha) és angol elnöke (Linda K. Turner) valamint magyar alelnöke (László Erika) is volt már a szervezetnek.

 

A Testület rendszeresen tart ötletelő valamint tervező üléseket, és bizottságok dolgoznak speciális projekteken is. 3 bizottság már régóta működik: a Pénzügyi, az Etikai és a Spirituális Bizottság, de az igényeknek megfelelően újak is alakulnak, különböző nemzetiségű tagokkal.

 

Az SRA többek között (és nem fontossági sorrendben) fejleszti a tananyagokat, képesíti a tanárokat és a tanácsadókat valamint oklevéllel látja el őket világszerte, ezen kívül pedig havi hírlevéllel segíti a gyakorlókat az új eljárások alkalmazásában.

 

A tanfolyamokkal és tantervekkel kapcsolatban az idők során Robert és Mary Ann Detzler mellett más elkötelezett emberek is dolgoztak, mint Kathryn Hamilton-Cook, Pamela Murray, és Yamini Bhatt. Ők a Tananyag bizottságban az új tanfolyamok fejlesztésével, valamint a tanfolyami anyagok tökéletesítésével foglalkoztak. Ezt a feladatot az Oktatási bizottság vette át.

 

Az SRA Igazgatótanácstól, a közösségen, az irodai dolgozókon, a tanárokon, tanácsadókon, önkénteseken át, sok elszánt emberen keresztül dolgozik a Szellem, hogy a szervezetet olyan gyógyító, támogató spirituális közösséggé tegye, mely mindannyiunkat segít.

 

AZ SRA AMERIKAI ELÉRHETŐSÉGE (angol nyelven):

Spiritual Response Association (SRA)
2909 Pacific Avenue SE
Olympia, WA 98501-2040,
USA

Tel: (360) 413-7881
Fax: (360) 413-7882

E-mail: srtmail@spiritualresponse.com
Web: www.spiritualresponse.com

 

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika