Dr. Németh Renáta a CEC bizottság tagjának beszámolója

Dr. Németh Renáta vagyok. Első SVT tanfolyamaimat idestova tíz éve végeztem.
 

 

Dr. Németh Renáta vagyok. Első SVT tanfolyamaimat idestova tíz éve végeztem. 2008-tól képesített SVT-tanácsadó, 2010 óta képesített SVT-tanár vagyok.

 

A módszerrel való találkozásom után hamarosan a Felemelkedés hírlevél fordítói csapatának tagjává váltam. Szinte az összes tananyagot és a Tanácsadói kézikönyvet én fordítottam magyarra, és én lektoráltam a Spiritual Healing című, az ábrákkal való energetikai gyógyítást ismertető könyvet is.

 

Az SRA önkénteseket toborzó levelére válaszolva ‑ 8 éves egyetemi oktatói tapasztalat alapján – 2013 februárja óta dolgozom az SRA Folyamatos Képzési Bizottságának (CEC) titkáraként. A bizottság jelenleg négy tagból áll.

 

Ez a bizottság felel az SRA képzési rendszeréért, és több projekten is dolgozunk. Az egyik legizgalmasabb a „Tanítsuk a tanárokat!”nevet viselő projekt, amelyre jó ideje nagy szükség van. A bizottság ezzel szeretné támogatni a frissen kinevezett tanárokat az első tanfolyamaik megszervezésében és levezetésében.

 

Ez a bizottság foglalkozik az SRA újonnan indított, ún. CEC-tanfolyamaival is. Ezek – a modern időknek megfelelően – online tanfolyamok, amelyeken mindenki az otthonából vehet részt. Az induló tanfolyamokkal kapcsolatos kérdésekre a bizottság tagjai 2014 elején egy teleszemináriumon válaszolnak.

 

A Folyamatos Képzési Bizottság dolgozik az Alap- és a Haladó SVT-tanfolyam anyagainak bővítésén és aktualizálásán is.

 

Mivel a bizottság kifejezetten érdeklődik az SRA képzési rendszerével, tanfolyamaival kapcsolatos tanulói, tanácsadói és tanári vélemények iránt, kérünk Benneteket, hogy ezeket, valamint ötleteiteket, javaslataitokat angolul a Folyamatos Képzési Bizottság elnökének, Wiljo Dirkx-nek az education@srt-nl.nl, vagy magyarul a renata@nemethrenata.hu email-címre küldjétek el!

Köszönöm!


Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika