Intenzív Készségfejlesztő Tanfolyam

 
SRA Intenzív készségek2017. november 10-11-12
INFORMÁCIÓ A TANFOLYAMRÓL
A tanfolyamot Kathleen angolul tartja, magyar tolmácsolással. 
DÁTUM: 2017. november 10-11-12. 
HELYSZÍN: 
HOTEL AMADEUS
Cím: 1141 Budapest, Fogarasi út 123. 
Telefon: (+36-1)220-4995

REGISZTRÁCIÓ: 09.00-kor a tanfolyam első napján 
TANFOLYAM IDŐTARTAMA: 09.30 - 17.30 
HOZZ MAGADDAL: táblázatkészletet, ingát, jegyzetfüzetet, tollat és a jókedvedet! :)BEFIZETÉS
DÍJ:510  USD - dollárban fizetendő 
Befizetési határidő: 2017. november 1. 
Korai jelentkezési díj: 460 Dollár amennyiben legkésőbb október 09 befizeted a tanfolyam teljes árát  a szervezőnél vagy közvetlenül átutalva az SRA nak. 
A regisztráció után, a visszaigazoló e-mailben kapsz információt a befizetéssel kapcsolatban. A befizetett díjat a befizetés után az SRA nem téríti vissza. Ha a tanfolyam az SRA hibájából marad el, akkor a teljes befizetett összeget visszakapod. 
Regisztráció nélkül nem érvényes a befizetésed, és 2017. október 1-ig feltétlen fizess be, mert egyébként nem érvényes a regisztrációd!


SRA Intenzív készségek
2017. november 10-11-12

Ez az osztály segíteni fog az Advanced Class diplomásoknak, hogy mélyebben összekapcsolódjanak a Szellemmel. Továbbá úgy érzi, hogy a bizottságaink jobban működnek, olyan lesz, mintha egy hatalmas tudatosság-ugrás lenne, és mélyebb lenne tisztázni az információkat és az eljárásokat.
Az intenzív készségek osztály tartalmazza a legújabb SRT anyagok és szellemi elvek áttekintését, a fejlett elszámolási technikákat, beleértve a belső gyermekkutatást, az ügyfelekkel való munkára vonatkozó tippeket, és tippeket az etikai kérdések kezelésére és még sok másra!
INFORMÁCIÓ A TANFOLYAMRÓL
A tanfolyamot Kathleen angolul tartja, magyar tolmácsolással.
DÁTUM: 2017. november 10-11-12.
HELYSZÍN:
HOTEL AMADEUS
Cím: 1141 Budapest, Fogarasi út 123.
Telefon: (+36-1)220-4995
REGISZTRÁCIÓ: 09.00-kor a tanfolyam első napján
TANFOLYAM IDŐTARTAMA: 09.30 - 17.30
HOZZ MAGADDAL: táblázatkészletet, ingát, jegyzetfüzetet, tollat és a jókedvedet! :)
BEFIZETÉS
DÍJ: 510 USD - dollárban fizetendő
Befizetési határidő: 2017. november 1.
Korai jelentkezési díj: 460 USD - amennyiben legkésőbb október 15-ig befizeted a tanfolyam teljes árát.
A regisztráció után, a visszaigazoló e-mailben kapsz információt a befizetéssel kapcsolatban.
A befizetett díjat a befizetés után az SRA nem téríti vissza. Ha a tanfolyam az SRA hibájából marad el, akkor a teljes befizetett összeget visszakapod.
Regisztráció nélkül nem érvényes a befizetésed, és 2017. október 1-ig feltétlen fizess be, mert egyébként nem érvényes a regisztrációd!!
Itt regisztrálj

 


Osztályfőnök
Kathleen Butler hiteles spirituális terápiás (SRT) tanár és spirituális szerkezetátalakító (SpR) tanár. Ő a CD szerzője, a spirituális reakcióterápia és a dowsing bevezetése, valamint az SRT-ről számos publikált cikk. 1996-tól saját SRT foglalkozik, és 1998 óta tanít az SRT-nek. Egy Robert Detzler egykori hallgatója, Kathleen lehetőséget kapott Robert Detzlernek az Advance osztályra és a Spiritual Restructuring osztályra való tanítása során.

Kathleen az évek során különböző bizottságokban és SRA csoportokban szolgált. Ő is egykori SRA igazgatósági tag, volt tanúsítási bizottság elnöke és a korábbi SRA ügyvezető igazgató (2011 - 2016).

A gyógyítás segítőjeként Kathleen széles körű tapasztalattal rendelkezik gyermekekkel, felnőttekkel és párokkal, akik úgy döntenek, hogy elfogadják és növekednek a spirituális és érzelmi utakon. Kathleen segíti az embereket abban, hogy tisztább életet éljenek a nagyobb örömért, boldogulásért és boldogságért. Számos kliens és hallgató tapasztalt hatalmas javulást az egészségük és jólétük terén.

Életében Olympia, WA a fiával és csodálatos Vanilla kutyájával.

 

Facebook Twitter YouTube


Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika