Megújult az SVT honlap! (2010. januárban)

Újév, új forma és tartalom! Köszönet és hála mindazoknak, akik részt vettek abban, hogy ilyen szép, új oldala lehet a közösségünknek!
 
2010 januárja óta szép új külsőt kapott magyar SVT honlap! Bízunk benne, hogy tetszik neked is.
Ezzel új energiát és színt kapott nemcsak a honlap, de reményeink és szándékunk szerint a magyar SVT közösség is!

Külön köszönet illeti a tanári web adminisztráció tagjait, Birinyi Valentinát, dr. Czakó Évit, akik a weboldal jogi átvételét intézték és László Erikát, aki a programozási időszakban napi szinten tartotta (és továbbra is folyamatosan tartja) a kapcsolatot a Totalstudióval. Köszönjük Viktornak a Totalstudiótól ezt a szépen megtervezett oldalt!

Valamint köszönet a cikkeket megíró tanároknak: Bainé Való Gabriella, Birinyi Valentina, László Erika, Vajda Marietta, Patonay T. Rebeccah (némelyik cikk megírása még folyamatban van).

Az oldalon minden - az SRA (Spiritual Response Associaton - az SVT amerikai szervezete) által - képesített, magyarországi okleveles tanár és tanácsadó megtalálható.
(Lásd: Okleveles alkalmazók alatt, a bal oldali menüsorban.)

Az oldalon nem szereplő személy esetében -
amennyiben SVT tanácsadóként vagy tanárként hirdeti a szolgáltatásait - javasoljuk, légy óvatos és körültekintő, mivel ezeknek az elnevezéseknek a használatára csak az SRA által képesített, és angol oklevéllel rendelkezők jogosultak, tehát az illető, amennyiben nem szerepel az oldalon, nem SVT tanár, illetve tanácsadó.

Sokan alkalmazzák az SVT-t - őket a szervezetben SVT-alkalmazóknak, -gyakorlóknak nevezzük -, és sokan közülük segítenek is másoknak, de őket nem képesítette az SRA, így az SVT tanácsadói és tanári elnevezés használatára nem jogosultak.
SVT-t tanítani csak az SRA által képesített tanárok jogosultak, szerzői jogot sért, jogtalan és rendkívül etikátlan SVT-t tanítani az SRA képesítése nélkül.

A REGISZTRÁCIÓ MEGVÁLTOZOTT!

Kérünk minden régi ingás társunkat, hogy vegye fel a kapcsolatot a tanárával, a tanári kód miatt, ami nélkül nem lehet regisztrálni.
Ilyen kódot SVT tanfolyamot végzett és a tagságukat a tanáruknál (vagy valamelyik tanárnál) megújító ingás társaink kaphatnak.
(Azért lett kód, hogy könnyítsük a saját munkánkat. Így az eseti látogatók, akik nem végeztek SVT tanfolyamot, nem tudnak regisztrálni. Ez azért volt fontos, mert a régi oldal működése alatt az ilyen regisztrációk sok plusz munkát, levelezést jelentettek a tanári adminisztrációnak.)

A regisztráció folyamatával kapcsolatban kérünk olvasd el a "Tudnivalók a tagságról, a regisztrációról" című cikket.


Amennyiben még nem vagy SVT-s,
de szeretnél közénk tartozni, úgy kérünk, nézd meg a tanároknál található tanfolyami időpontokat, hogy elvégezhesd az SVT tanfolyamokat.

Ha információt szeretnél kapni az aktuális tanfolyamokról, akkor nézd meg a tanfolyami időpontokat, illetve érdeklődj közvetlenül a tanároknál!


Kérjük és köszönjük a türelmedet az új oldal beüzemelésével kapcsolatos esetleges hibákkal kapcsolatban!


Az oldallal kapcsolatos gondok esetén a tanári web adminisztrációnak írhatsz: svt.irok@gmail.com

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika