Tudnivalók a tagságról, regisztrációról

Regisztrálni csak SVT tanfolyamot végzettek tudnak!
Ingás társaink figyelmébe: kérjük olvasd el figyelmesen!

 
FONTOS:
Akkor tudsz új tagként regisztrálni, ha megkapod a tanárodtól a belépéshez szükséges kódot.
Köszönjük a megértésed és a részvételed ebben a folyamatban!
VigyorTAG VOLTÁL MÁR 2010-BEN IS? MENJ A LEVÉL VÉGÉRE!I. A REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA

1. Vedd fel a tanároddal, vagy valamelyik tanárral a kapcsolatot.
2. Add oda neki az SRA-nak szánt éves adományodat: 12 000 Ft (ez az adomány jogosít fel arra, hogy az adott évben használd a weboldalt és hozzáférj a letöltésekhez).
Önkéntes adományod támogatásod az SRA amerikai szervezete részére.
3. A tanárodtól megkapod a kódot, amivel regisztrálni tudsz.

4. Regisztrálj be a saját neveddel, e-mail címeddel, amit sokszor olvasol.
Bal oldali menüsorban: "Regisztráció" gomb.

A tanár kódjához azt a kódot kell beírnod, amit a tanárodtól kaptál, akinek befizetted az éves tagsági díjat, SRA adományt.
Alul kattints a "Regisztráció" gombra.

5. A rendszer automatikusan küld neked egy e-mailt (arra a címre, amit a regisztrációban megadtál) a belépési jelszóval. Ez fontos az első belépéshez, de utána majd meg tudod változtatni.
Ezzel a regisztráció lezárult, többször már nem kell regisztrálnod, ezután már be tudsz lépni.

6. A regisztráció után értesítsd azt a tanárt, akitől a kódot kaptad, hogy be tudja neked állítani a hozzáférésedet.


II. BEJELENTKEZÉS TAGOKNAK ÉS AZ ADATAID MEGVÁLTOZTATÁSA AZ OLDALON

A regisztráció után a jelszavaddal be tudsz lépni az oldalra.
Ehhez a saját e-mailedet (amit a regisztráció során megadtál) és azt a jelszót kell használnod, amit a rendszer küldött automatikus levélben. Bal oldalon a menü alatt található a "Bejelentkezés tagoknak".

Miután beléptél, kiírja a rendszer, a bal oldalon lent, hogy benne vagy (ott lesz a neved) alatta pedig, hogy: beállítások.
Ha erre rákattintasz, akkor feljön egy oldal, ahol az adataidat és a jelszavad is meg tudod változtatni, sőt fényképet is feltölthetsz magadról.

Miután mindent megváltoztattál, amit akartál, ne felejts alul, az oldal alján az "adatmódosítás" gombra kattintani, mert enélkül az eddigi módosításaid elvesznek és kezdheted a folyamatot előlről.

III. HOZZÁFÉRÉS A LETÖLTÉSEKHEZ

A letöltésekhez akkor férsz hozzá, amikor a tanárod, - akitől a kódot kaptad - beállítja neked a hozzáférést az adott évre, mellyel a befizetésed alapján eléred a letöltéseket.
Minden tanár saját maga aktiválja a diákjai hozzáférését a weboldalon.

Miután a tanárod beállította neked a megfelelő hozzáférést, a legközelebbi belépésnél  (II. BEJELENTKEZÉS - lásd fent), ha kattintasz a "Letöltések" menüpontra a baloldali menüben, feljön az összes feltöltött hírlevél (az oldal alján a számokra kattintva tudsz lapozni és a régebbieket is letölteni), amit a mellettük található lila gombra kattintva tudsz letölteni.

ARCHÍV HÍRLEVELEK

Amennyiben az archívra is adományoztál (archív: az aktuális év előtti egy év hírlevelei, tehát 2011-ben a 2010-es év számít archívnak), ajándékként kapod meg a még régebbi hírlevelek (2009-es év és attól visszamenõleg) régi módszertani és magic cikkeit.

Amikor majd ezeket az archív módszertani és a magic cikkeket olvasod, kérjük vedd figyelembe, hogy a módszertan folyamatosan változik, tehát az új hírlevelek információi az újabbak, a megfelelõk, és ezek szerint dolgozunk Felsõ Énünkkel, nem a régiek alapján.
Ezen kívül 2008 őszén a teljes táblázatrendszert újrafordítottuk, tehát ezt a dátumot megelőzően előfordulhat, hogy más táblázati elnevezésekre hivatkoznak a hírlevél cikkek.

A régebbi MAGIC cikkek olvasgatása viszont, akár újra és újra (valamint alkalmazása Vigyor csak jót tehet mindannyiunknak!)


2010-BEN TAG VOLTÁL, LÁTHATOD-E MOST AZ ARCHÍV HÍRLEVELEKET?

Csak aktuális évi hozzáféréssel láthatod az adott év és a régebbi hírlevelek letöltéseit, csak a régi hírlevelekhez nem lehet hozzáférni. (Ezt a számítógépes rendszer nem engedi meg.)

Amennyiben 2010-ben volt hozzáférésed, és a 2011-es év folyamán bármikor regisztrálsz a fenti folyamat alapján, akkor megkapod az archív hírleveleket is, azaz mihelyst adományozol az SRA-nak az új évre (2011-re) a tanárodnál, a tanárod (vagy a tanár, akitõl a kódot kaptad) beállítja neked az adott évi (2011) és a régebbi letöltésekhez a hozzáférésed.
(Amennyiben 2011-ben valamiért kimaradsz, de 2012-ben szeretnél újra csatlakozni, és az archív hírleveleket is látni szeretnéd megint, ehhez a 2011-re vonatkozó adományt is be kell fizetned.)
A díj, adomány egy évre, az aktuális évre szól kizárólag!

Amennyiben a régi hírlevelekhez szeretnél mindig hozzáférni, azt tanácsoljuk, töltsd le magadnak őket!


Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük vedd fel a tanároddal a kapcsolatot, hogy segítséget kapj!


Köszönjük a türelmed és megértésed!

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika