Robert Detzler öröksége: egy gyógymód, mely jobbá teheti a világot

„Hatalmas tudás birtokában vagyunk, de amikor megszületünk, mindent elfelejtünk. Az SVT lényege, hogy felszínre hozza a bennünk rejlő tudást, hisz a Teremtő mindenhol ott van, bennünk is, hogy segítse tanulásunkat”- nyilatkozta a nemrég elhunyt Robert E. Detzler egy interjúban. A különleges adottságokkal rendelkező lelkésznek sikerült rátalálnia a varázslatra, mellyel a lehető legbensőségesebb kapcsolatba kerülhetünk saját magunkkal – és ezáltal másokkal is. Tudj meg többet erről a módszerről!
 

„Hatalmas tudás birtokában vagyunk, de amikor megszületünk, mindent elfelejtünk. Az SVT lényege, hogy felszínre hozza a bennünk rejlő tudást, hisz a Teremtő mindenhol ott van, bennünk is, hogy segítse tanulásunkat”- nyilatkozta a nemrég elhunyt Robert E. Detzler egy interjúban. A különleges adottságokkal rendelkező lelkésznek sikerült rátalálnia a varázslatra, mellyel a lehető legbensőségesebb kapcsolatba kerülhetünk saját magunkkal – és ezáltal másokkal is. Tudj meg többet erről a módszerről!


Egy útkereső lelkész bizarr felfedezése
Robert E. Detzler már gyerekkorában tudta, hogy nem mindennapi amerikai kiskölyök: édesanyjának titokzatos álmai voltak, melyben előre látta a jövőt, és így sokszor még baleseteket is képes volt megelőzni. Emellett gyógyító erővel is bírt, megmondta ismeretlen emberek traumáit és azok feloldásának módját. Robert tőle örökölte a transzcendenshez való vonzódását, mégsem ment el a divatos spiritizmus irányába, hanem keresztény lelkésznek tanult, több egyházzal kapcsolatban állt. Mindig tudta, Isten kiválasztotta őt valamire, amit élete során véghez kell vinnie. Több év kemény tanulás és tapasztalás után így jutott el SVT-hez, melyet szintén lelkész feleségével, Mary Ann Detzlerrel közösen fejlesztettek ki. Együtt hozták létre az SRA szervezetét (Spiritual Response Association - Spirituális Válasz Egyesület), azt a nemzetközi hálózatot, mely segíti bolygónk gyógyulását, és áldást jelent minden létforma számára.


De mi is az az SVT?
Az SVT, azaz Spirituális Választerápia egy olyan lélekkel foglalkozó módszer, mely tudat alatti blokkok és energiák tisztításával foglalkozik. Rávilágít a fejünkben élő hiedelemrendszerekre és negatív programokra, és ezeket „kitakarítva” lehetőséget biztosít az egyénnek egy boldogabb és szabadabb életre. Ilyen hiedelem lehet például egy évek óta magunkkal cipelt beidegződés, mely szorongást kelt bennünk, vagy akár meg is betegíthet. Például rákos megbetegedések, pánikrohamok vagy krónikus gyulladások mögött mindig egy olyan góc áll, melyet nem akarunk vagy nem tudunk észrevenni. Nem hiába mondják, hogy minden fejben dől el!

A következőkben részleteket olvashatunk a néhai Robert Detzlerrel készült interjúból, mely 2011. őszén készült, amikor nejével Budapesten járt.

 

Robert Detzler


Négyszemközt a „mágussal”, részletek az interjúból

A hotelszobában ülünk négyen (Robert Detzler és felesége Mary Ann Detzler, László Erika az amerikai szervezet alelnöke és tanára, valamint én), és várakozásteljesen figyeljük, ahogy Robert, az idős lelkész ujjai közt ide-oda libben az inga. Alatta az ágyon egy nyitott mappa hever, rajta tele írás, rajzok, ábrák, nyomtatott táblázatok. Épp egy ismerősöm felől kérdeztem, aki súlyos betegséggel küzd, és Robert pár percen belül már sorolja is az említett személy megbetegedésének okait. Elképesztő.


- Ezek szerint, miközben az ingát mozgatja, az válaszol a kérdéseire?- kérdem a gyógyítót.

- Nem, ennek semmi köze az ingához – válaszolja Robert, aki 25 évvel ezelőtt találkozott először ezzel a módszerrel, melyet megismerése után alaposan továbbfejlesztett. Azelőtt az USA-ban élt, és feleségével együtt lelkészként praktizáltak – Az ingát nem én mozgatom, hanem Ők. Vagyis nem az ingát mozgatják, hanem a tőlük kapott, tudatalatti információ hatására megmozdulnak az izmaim, és ezen keresztül kapom meg a válaszokat, melyeket az inga közvetít nekem a mozgásával.


- Kik azok az Ők?

- Spirituális Bizottságok. Az ő segítségükkel fejtem meg a problémát, melynek gyökere mindig a tudatalattiban rejlik.


- Hogyan zajlik maga a procedúra?

- Ha valaki megbetegszik, akkor nem a gondot, a tünetet kezelem, hanem megfejtem az okát, hogy miért jött létre. Ehhez szükséges, hogy kapcsolatot teremtsünk a páciens Felső Énjével (szupertudatával) hogy így eljussunk a tudatalattijához, mert ott tárolja a problémát, amit nem képes elengedni. Miután ezt a részt Felső Én segítségével kitisztítjuk, és az egyén tudatára ébredt a gond gyökerének, a legjobb úton van ahhoz, hogy meggyógyuljon. Az persze az ő személyes döntése, elfogadja-e a módszert, és él-e a gyógyulás ezen lehetőségével.


- Miképp üzen a tudatalatti?

- Az előbb említett ún. Felső Én (FÉN) segítségével, mely mindannyiunk sajátja. Olyanok vagyunk, mint egy számítógép, mappákkal és dokumentumokkal, sok mindent tárolunk magunkban, károsat és hasznosat egyaránt. Miután az én FÉN-em kapcsolatba került a páciensével, az ő segítségükkel „kinyitjuk” a tudat alatti mappát, megnézzük, milyen negatív programot futtat, és szépen kitöröljük azt a részt. A „törlést” hívjuk mi tisztításnak.


- Mire való ez a sok táblázat Ön előtt?

- A legyező alakú „táblázatokat” hosszú évek munkája hozta létre, így könnyebb beazonosítani a probléma gyökerét. Az inga függőleges vagy vízszintes mozgása igen- vagy nemleges választ jelent, én ennek megfelelően lapozok a mappa megfelelő oldalára, ahonnan kiolvashatom a választ. Eközben persze folyamatosan kérdezgetem a pácienst is, hiszen az ő válaszai irányítanak.


- Milyen hamar következik be a tisztítást követően a gyógyulás?

- Ez változó. Rég volt egy páciensem, aki kórházban feküdt, az orvosok két napot jósoltak neki. Hívott, hogy segítsek, és pár nap múlva haza is engedték. A javulás azonnal is bekövetkezhet, de van, hogy hetek, hónapok szükségesek a változáshoz – vagy soha nem következik be a fizikai síkon. Ezt a lélek maga dönti el.


- Van, akinek nem ajánlaná az SVT-ét?

- Összesen hat emberrel találkoztam pályafutásom során, akit el kellett küldenem, mert nem tudtam nekik segíteni. Mi mindannyian a hatalmas univerzum részei vagyunk, és létünk minden mozzanatát mi választottuk meg, azt is, hogy az SVT-vel találkozunk, és élünk a tisztulás lehetőségével. Folyamatosan fejlődünk a szeretetben, és ez egyre közelebb visz bennünket Felső Énünk megismeréséhez. Az SVT-vel bármelyikünk képes gyógyulni és segíteni másokat a saját gyógyulásukban, ha így dönt. Az amerikai szervezetnek, az SRA-nak mára a világ minden táján vannak képesített SVT-tanácsadói és –tanárai, szervezett tanfolyamai, tanárképzései. Az persze elsődlegesen fontos, hogy saját magunkkal tisztában legyünk, negatív gondolati blokkjaink ne befolyásolják téves irányban az információáramlást. Hatalmas tudás birtokában vagyunk, de amikor megszületünk, mindent elfelejtünk. Az SVT lényege, hogy felszínre hozza a bennünk rejlő tudást, hisz a Teremtő mindenhol ott van, bennünk is, hogy segítse tanulásunkat. Nem az inga válaszolgat nekem, hanem Te magad. Én csak közvetítek, a többi rajtad múlik, és ez a legcsodálatosabb.

 

Robert E. Detzler és neje akkor egy hetet töltöttek Budapesten, és a lelkész valószínűleg már sejtette, hogy útja a vége felé közelít.

 

Hamarosan visszavonult, és utolsó hónapjaiban főleg családjának élt. Békésen távozott a Fénybe, több, mint 32 ezer emberen segített földi pályafutása során.

 

Írta: Jász Veronika

Forrás: Eharmonia (http://www.eharmonia.hu/robert-e-detzler-oroksege-egy-gyogymod-mely-jobba-teheti-a-vilagot/)


Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika