Képesített SVT-alkalmazók

A bal oldali menüsorban, az Okleveles alkalmazók alatt lehet kiválasztani a tanárok és a tanácsadók oldalát, ahol az összes, az SRA által képesített, SRA oklevéllel rendelkező tanár és tanácsadó megtalálható.

Az oldalon nem szereplő személy esetében - amennyiben SVT tanácsadóként vagy tanárként hirdeti a szolgáltatásait - javasoljuk, légy óvatos és körültekintő, mivel ezeknek az elnevezéseknek a használatára csak az SRA által képesített és angol oklevéllel rendelkezők jogosultak.
 

MI A KÜLÖNBSÉG EGY SVT TANÁR ÉS TANÁCSADÓ KÖZÖTT?

 

Az SVT tanár ugyanúgy tanácsadó is, csak őt az SRA (Spiritual Response Association) amerikai szervezet tanárként is képesítette.

Tanár az lehet, aki már legalább 2 éve okleveles tanácsadó volt és képesítést kért (majd pedig kapott) a szervezettől, mely őt egyaránt feljogosítja a tanácsadásra és az SVT hivatalos, a szervezet által elfogadott és minősített tanfolyamai oktatására is.

A tanfolyamok időpontjáról minden egyes tanár saját aloldalán, a nevére kattintva kaphatsz információkat.

A tanári aloldalakat minden tanár saját maga szerkeszti, így az ezeken az oldalakon található bejegyzésekért és azok tartalmáért is az adott tanár a felelős.

Ezekről a tanfolyamokról - a tanfolyam sikeres elvégzése esetén - minden tanár oklevelet ad ki. Az SVT Alap és Haladó tanfolyamok ismétlése esetén, amennyiben ilyen (Alap illetve Haladó) oklevéllel rendelkezel, bármely tanárnál félárú részvételre jogosít fel.

Haladó tanfolyamra csak az jelentkezhet, aki Alap tanfolyami oklevéllel rendelkezik, Áttekintés tanfolyamra pedig az, aki Haladó oklevéllel rendelkezik.

 

Javasoljuk, hogy az alap tanfolyam elvégzése után adj magadnak időt arra, hogy a tanultak beépülhessenek, mielőtt elmennél egy haladó tanfolyamra. Ez az idő mindenkinél más, a lényeg, hogy te úgy érezd, készen vagy a haladó tanfolyamra.


És a tanácsadók?

Okleveles tanácsadó az lehet, aki elvégzett minden - a képesítéshez szükséges - tanfolyamot, gyakorlatot szerzett, majd pedig ezek után képesítést kért (majd kapott) a szervezettől.


Mind a tanári, mind pedig a tanácsadói képesítést két évente meg kell újítani.

 

Várunk szeretettel mindannyian, válassz az Okleveles alkalmazók listájából az intuícióid alapján!PÁR TANÁCS ARRA AZ ESETRE, HA ESETLEG MÁR TÖBBSZÖR VOLTÁL TISZTÍTÁSON, DE NEM TAPASZTALSZ VÁLTOZÁST:


Először is a legfontosabb, amit tehetsz, hogy megkérdezd önmagadtól:

vajon mindent megtettem-e a változ(tat)áshoz?

 

Az kevés, ha például egy tanácsadáson minden blokkodat, programodat kitsztítottak ahhoz, hogy ne legyen vízfóbiád. Ettől még nem fogsz tudni úszni! Neked kell elmenni és megtanulni, feltéve, ha akarsz - ez a te saját egyéni felelősséged és szabad akaratod. A programok megszűnnek, de a választás mindig a mienk.

 

Az egyén  közreműködése és tiszta szándéka - önmaga és mások felé - alapvetően szükséges az életének megváltoztatásához.

SVT-t gyakorlóként nem a "varázspálcát lengetjük". A személyes felelősség felismerése és "használata" nélkül (tiszta szándék és akarat) kívülről senkit sem lehet "megszerelni".


Másodszor:

Adj magadnak időt a változáshoz! A türelmetlenséggel csak további negatív energiát teremtesz, amivel akár még vissza is írhatod a kitisztított programokat.

Te vagy az életed programozója, figyelj arra, hogy mit programozol!


Harmadszor:

Mint minden más hasonló esetben (varrónő, orvos, szerelő stb.), megpróbálhatod azt is, hogy felkeresel valaki mást.

 

Ez nem azt jelenti, hogy az addigi tisztítások alkalmával nem történt semmi, kizárólag csak azt jelenti, hogy lehet, hogy most már egy másik tanár, tanácsadó Felső Énjének a szempontjára (netán egy teljesen más jellegű módszerre) van szükség ahhoz, hogy a változás megtörténjen.

 

Ezért fordulhat elő akár az is, hogy sokszor voltál valakinél és nem történt (látszólag) semmi, majd pedig elmész valakihez egyszer, és megtörténik, amire vágytál. A tisztítások ekkorra "értek be", eddigre "hámoztuk le" - közösen - a hagyma összes héját.

 


Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika