Mi is az az SVT?

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a tudat alatti blokkokat, előző életes és jelen életbeli energiákat lehet tisztítani Felső Énünk segítségével.
 


 

A Spirituális Választechnika (SVT) egy, a lélekkel foglalkozó módszer.

Az SVT segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk.

 

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés  nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudat alatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.


Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy az életünket gátló negatív programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

 

Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl - előző-jelen-eljövendő életek - átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

 

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához.

Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

 

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/ fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika