Miért érdemes... - R. Ilona

 
SVT tanácsadásra jönni azt jelenti/jelentheti, hogy van remény kijönni a nehéz élethelyzetekből, betegségekből, elromlott kapcsolatokból. A tisztítás során a személy tudatossági szintje folyamatosan emelkedik.

Kezdi tisztán/tisztábban látni, hogy a visszatérő problémáiba hogyan, s miként keveredett bele és hogyan lehet belőle kijönni. Kezdi meglátni, hogy élete nehézségei nem annyira kívülről zúdulnak rá, sokkal inkább a saját döntései, teremtései által került az adott helyzetbe.

Ez egyben azt is jelenti, hogy van kiút. Nem szükséges áldozatnak lenni, tudunk változtatni az életünkön, sorsunkon.

A tudatosság növelésével kezdi tisztábban látni az élet igazságait/igazságtalanságait, a hamisságokat, a manipulációt és ezáltal tud tenni ellene. Meghozhatja döntéseit, hogy a továbbiakban résztvesz-e a játszmákban vagy inkább távol tartja magát ezektől.

A tisztítások során a személy jobb állapotba kerül, melyre a környezete felfigyelhet és szintén kérheti az SVT tanácsadást.

Amikor sok ember jobb állapotba kerül az hatással van az egész emberiségre. A mennyiségi változás átcsap minőségi változásba. Ezáltal mindannyiunk életminősége változhat meg.

Megszűnik az elkülönülés, a régi elavult diszharmonikus energiák helyébe lép egymás szeretete, tisztelete, megbecsülése, segítése. A jószándékú emberek mind erre vágynak. Az SVT erre lehetőséget ad, hogy mi ezt elkezdjük.
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika