Garbacz Ildikó

Okleveles alkalmazó, tanár, tanácsadó, SPU tanár
 
Garbacz Ildikó
Város: Budapest
Email: garbac.ildiko@gmail.com
Telefon: 06204264450
Honlap: harmonicum.hu

Bemutatkozás

Garbacz Ildikó vagyok.


Az SVT-t 2001-ben ismertem meg és amint lehetőségem adódott ott ültem az első tanfolyamon.

Abban a szerencsében is részem volt, hogy 2003-ban személyesen Robert Detzlertől tanuljam a Spirituális Újjáépítést és ma már én is taníthatom.

2006 óta hivatalos tanácsadó vagyok és 2007-től taníthatom ezt a fantasztikus rendszert. Eredeti képzettségem pedagógus és andragógus (felnőttnevelés).

Az elmúlt években folyamatosan szellemi útmutatás segítségével tanultam és a következő módszerekben mélyítettem el tudásomat: kineziológia (One Brain, TFH, Stress Release), prána nadi (VII. fokozat), fülakupunktúra (addiktológia), meditációs technikák, Hellinger-féle családállítás.

Célom, hogy segíthessek a hozzám fordulóknak abban, hogy felismerjék a korlátozó mintákat, viselkedéseket, gondolatokat, érzelmeket, szokásokat és képesek legyenek azok megváltoztatására.

Nagyon örülök, amikor látom a pozitív változásokat tanítványaim és klienseim életében. Szeretettel várok mindenkit egyéni konzultációra és tanfolyamaimra.

Klubok:

Az SVT- t végzettek számára csoportos összejöveteleket tartok.

A klub célja az SVT technikák gyakorlása, mélyebb megértése. Témáit mindig az aktuális hírlevelek adják, de lehetőség van egyéni problémák közös megoldására, tisztítására és a felmerülő kérdések megbeszélésére, értelmezésére is.

SVT plusz:

A SVT- t gyakorlók tudják, milyen fontosak a pontos értelmezések, hogy az SVT módszere folyamatosan fejlődik és hogy a friss információk mennyire segítik munkánkat.

Tanfolyami jelleggel lehetőség van elmélyíteni a tananyagot. Alkalmanként 1-2 táblázatot érelmezünk, gyakoroljuk a technikákat, beépítjük az új információkat.

Csatlakozni lehet bármelyik alkalomra, de érdemes valamennyi órán részt venni.

Aktuális

SVT klub: február 14. 18.00-21.00  Egyik témája  a szerelem és párkapcsolat
SVT kérdéssor tanfolyam: február 20. 17.00-20.00 Hogyan dolgozzunk kliensekkel II.rész
SVT klub: február 28. 18.00-21.00

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika