Tanácsadás

Tanácsadásra válassz a tanárok vagy a tanácsadók közül! (Okleveles alkalmazók almenüi)
 Mi történik egy SVT tanácsadás alkalmával?


A konzultáció közben az SVT tanácsadó megteremti a teret ahhoz, hogy a Felső Én elvégezhesse a tisztítási munkát, vagyis kitisztítsa azokat a programokat (okokat), melyek a gyógyulást akadályozzák, vagy az adott problémát okozzák.


A tanácsadó ehhez alaposan felkészül mintegy semleges teret, hozzáállást kialakítva, s tudatos közreműködőként segíti a Felső Én munkáját.

Ebben segítségére van az SVT felkészülési eljárása.


A tanácsadás ideje alatt a kliens lehetőséget kap arra, hogy a tanácsadó az SVT gyakorlatában szerzett tapasztalatai, illetve az SVT-hez tartozó táblázat készlet és egy inga felhasználásával részletes vizsgálatot végezzen, elmagyarázza a felderített elemeket, hogy a személy - aki a tisztításban részesül - tanulhasson belőle.


A tanácsadó tehát segít feltárni azokat a diszharmonikus energiákat, hiedelmeket, melyek fenntarthatják a problémát. Minden konzultáció célja, hogy a kliens teljes tisztítást kapjon az SVT módszere alapján, s bátorítást arra, hogy fejlessze a kommunikációt a saját Felső Énjével.


Továbbá a tanácsadó felhívja a kliens figyelmét arra, hogy a gyógyulás egyedül az ő saját felelőssége (tőle függ), s hogy hajlandónak kell lennie arra, hogy változtasson hiedelmein, szokásain ahhoz, hogy a jövőben szebb, boldogabb, reménytelibb életet teremthessen önmaga, s ez által környezete számára.

Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika